Gulden als betaalmiddel

Eén van de manieren waarop Gulden gebruikt kan worden is door deze simpelweg als betaalmiddel te gebruiken. Het uitgeven van Gulden kan bij steeds meer bedrijven. Gulden Gids geeft de mogelijkheid om bedrijven die Gulden als betaalmiddel accepteren te zoeken. Dit kan middels één of meerdere trefwoorden in onderstaande zoekbalk.

Zoek bedrijven, webshops en andere plaatsen waar je met Gulden kunt betalen:

Gulden als belegging

Help mee met de algehele ontwikkeling van Gulden en koop Gulden Shares. Elke share geeft gedurende de tijd van één jaar 1% rente per maand! Een prima investering welke tegelijkertijd bijdraagt aan een stuk innovatie binnen Gulden. Denk hierbij aan nieuwe producten en diensten alsmede het onderhoud van bestaande producten.

Met Gulden handelen

Sinds 3 oktober 2017 is Nocks Trade geopend. Hier kun je markt- en limietorders plaatsen tegen zowel euro als Gulden tegen een fixed fee van 0.25%. Indien je hier gebruik van wilt maken dan is een door Nocks Trade geverifieerd account noodzakelijk.

Gulden sparen

Download de Gulden portemonnee en spaar Gulden. Met de Gulden portemonnee ben je baas over je eigen geld maar ook verantwoordelijk voor het beheer ervan. Vergeet dus niet om wachtwoorden, pincodes e.d. goed te bewaren. Met Gulden heb je je eigen digitale spaarpotje waarbinnen je zelfs aparte spaarrekeningen kunt aanmaken. En dat allemaal 100% gratis.